Securitatea datelor

 

In conformitate cu prevederile art.12 – 18 din Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. ENVIRO CONSTRUCT S.R.L – CUI: 18361695, Nr. Reg. Com: J22/208/200, e-mail: contact@enviroconstruct.ro, in continuare denumita EC, va informeaza ca:

  • Este operatorul datelor furnizate de catre persoanele vizate;
  • Prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal este facuta in conditii de siguranta si in scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatii de prestare a serviciilor de marketing, reclama, resurse umane, precum si servicii de consultanta si cercetare si statistica;
  • Furnizarea acestor date este facuta in mod voluntar de persoanele vizate dupa o corecta informare a acestora in legatura cu scopurile prelucrarilor de date categoriile de date prelucrate si destinatarii carora le vor fi dezvaluite datele lor personale;
  • Adresele dvs. de e-mail, pot fi prelucrate in calitate de client sau posibil client al EC, in vederea transmiterii de newsletter, in cazul in care v-ati abonat la acesta, caz in care adresele de e-mail devin active si vor fi utilizate in acest scop, pana cand va manifestati optiunea de a va dezabona prin trimiterea unei solictari catre EC pe adresa de e-mail contact@enviroconstruct.ro.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca la datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra nu va avea acces decat EC prin angajatii sai, nu vom divulga aceste date unor terte persoane si nici nu vor putea fi subiectul unui contract de vanzare/cumparare.

Tot personalul calificat desemnat sa aiba acces la datele furnizate de dumneavoastra are obligatia pastrarii confidentialitatii datelor cu caracter personal oferite.

Prin utilizarea serviciilor, a aplicatiilor sau a oricaror servicii puse la dispozite de EC prin intermediul website-ului https://www.enviroconstruct.ro/, utilizatorul consimte in mod expres la prelucrarea datelor cu caracter personal, pe care le furnizeaza EC, in scopurile mentionate mai sus, pe durata desfasurarii activitatilor acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa catre contact@enviroconstruct.ro in atentia Serviciului Clienti din cadrul EC.

Angajatii din cadrul Serviciului Clienti al EC va vor contacta telefonic pentru a se asigura cu privire la corectitudinea cererii dumneavoastra

In conformitate cu art.15 din Legea nr.677/2001, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele furnizate EC sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. In acest sens, va puteti adresa cu o cerere scrisa, scrisa pe email contact@enviroconstruct.ro in atentia Serviciului Clienti din cadrul TP.