Compania…valorile noastre de baza…convingerile noastre

Logistica moderna

Compania este echipată cu un întreg inventar de utilaje de construcții de ultima generatie, un inventar suficient de mare pentru a efectua cel puțin 7 proiecte simultan.

Certificare ISO / OHSAS

Prin implementarea sistemelor de management al calitatii ISO 9001:2008 si OHSAS 18001:2008 s-a creat un sistem de munca cu riscuri scazute de accidentare si/sau imbolnavire profesionala.

Preturi competitive

Clientul nostru este pe primul loc, prioritatea noastră fiind să ne conformăm solicitărilor clientului oferid tarife aliniate la nivelul pietei din Romania.

Garantia lucrarilor

Garantiile se acorda pentru orice fel de constructie si instalatiile aferente acesteia, indiferent de forma de proprietate a investitorului sau de destinatia constructiei.

10 ani de experienta

Într-un domeniu atât de complex, cu o concurență puternică, Enviro Construct a reușit în cei 10 ani să coordoneze și să realizeze proiecte importante în domeniul în care activează.

Suport tehnic

Prin supraveghetori de teren, personal de conducere si echipe de lucru formate din oameni profesionisti si cu experienta, Enviro Construct oferă soluții eficiente

Stimaţi parteneri de afaceri,

Prin serviciile pe care le ofera clientilor sai, Enviro Construct reprezinta o prezenta speciala in peisajul firmelor care desfasoara activitati in domeniul realizarii de constructii sosele si drumuri, asfaltari, pavaje, trotuare, escavari, inchiriere utilaje specifice amenajarilor de drumuri, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, canalizari si apa pentru localitati, etc.

Bazându-ne pe experienţa echipei noastre, ne străduim să oferim clienţilor noştri lucrări si servicii de calitate.
Enviro Construct in viitor, va continua să se dezvolte, adaptându-se permanent la tehnologiile şi cerinţele de actualitate.
Calitatea este extrem de importantă, fiind cea mai eficientă strategie concurenţială pentru supravieţuire economică şi prosperitate.
© Copyright - Enviro Construct. Toate drepturile rezervate. ( CUI: J22/208/2006, CIF: RO18361695 )